Artikelomschrijving
De Smaakt Less Carb Proteïne Broodmix heeft een basis van kokosmeel, amandelmeel, psylliumvezels en is verrijkt met zonnebloempitten, chiazaad, en pompoenpitten. Door deze combinatie van ingrediënten bevat het vezelrijke brood dat je er mee bakt maar liefst 88% minder koolhydraten dan gewoon brood. Kokosmeel bestaat bijvoorbeeld voor 40% uit vezels en is net als het amandelmeel van nature glutenvrij. Ieder sneetje van het brood levert ongeveer 4 gram vezels en 6 gram eiwit.
Om de Smaakt Less Carb Proteïne Broodmix te bereiden moet je zelf nog 6 eieren, 200 ml amandeldrink, 1 el wijnsteenbakpoeder en 1 el appelciderzijn toevoegen. Verwarm de oven op 175°C. Meng de ingrediënten met een garde, doe het deeg in een ingevet broodblik en bak ongeveer 40 tot 45 minuten. Haal het brood uit het bakblik en laat het afkoelen.